SYSKEVASIA 2016: Σημείο Αναφοράς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Σημείο Αναφοράς» η 15η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics – SYSKEVASIA 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί 8-11 Οκτωβρίου 2016 στο Metropolitan Expo.
Ύστερα από 28 χρόνια παρουσίας στην αγορά, πρωτοπόροι στον κλάδο της Συσκευασίας και σε συνέχεια 14 επιτυχημένων διοργανώσεων, αποτελεί πλέον «Σημείο Αναφοράς» για Εκθέτες & Επισκέπτες, η Έκθεση επαναλαμβάνεται για 15η φορά και επιστρέφει στο πιο σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό εκθεσιακό κέντρο της χώρας μας στο Metropolitan Expo.

Οι 4 ημέρες της διοργάνωσης θα δώσουν την ευκαιρία συνάντησης των επισκεπτών με τους εκθέτες και τα προβληθέντα προϊόντα και υπηρεσίες τους που αφορούν τα τελευταία επιτεύγματα και τις καινοτομίες στον τεχνολογικό εξοπλισμό των μηχανημάτων συσκευασίας και του αυτοματισμού, των υλικών συσκευασίας, των εκτυπώσεων, της αποθήκευσης, των Logistics κ.α.
Η Syskevasia απευθύνεται όλα αυτά τα χρόνια στις κυριότερες παραγωγικές και εμπορικές κατηγορίες επισκεπτών όπως Τροφίμων, Ποτών, Catering, Καλλυντικών, Φαρμάκων, Γεωργικών & Αγροτικών ειδών, Γραφικών Τεχνών, Εκτυπώσεων, Ειδών Συσκευασίας-Πλαστικών, Προϊόντων Χάρτου, Αυτοματισμών, Ηλεκτρονικών, Χονδρεμπορίου, Λιανεμπορίου, Εξαγωγών και πολλές άλλες.
Το πλούσιο πρόγραμμα της Syskevasia θα συνεχιστεί και το 2016 καθώς θα πραγματοποιηθούν παράλληλες ενδιαφέρουσες ομιλίες και ημερίδες στις συνεδριακές αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου, οι οποίες θα ανακοινωθούν στην πορεία στην ιστοσελίδα της Έκθεσης, www.syskevasia-expo.gr


Η Έκθεση θα διαφημιστεί σε 20 κλαδικά περιοδικά, εφημερίδες, στην τηλεόραση και ραδιόφωνο και θα αποσταλούν από τους Οργανωτές και Εκθέτες 100.000 έντυπες & ηλεκτρονικές προσκλήσεις καθώς και μαζική αποστολή sms σε 20.000 κινητά.

Επίσης εξίσου σημαντικό είναι να αναφέρουμε και την πολύτιμη στήριξη των Φορέων μας & Χορηγών Έντυπης & Διαδικτυακής Επικοινωνίας όπως είναι οι:


Φορείς: ΣΥΒΙΠΥΣ - Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας, ΕΛΣΕΤ - Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών, ΠΕΤΕΤ - Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, ΕΕΧ – Ένωση Ελλήνων Χημικών, ΣΕΜΕΕ – Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος, Σ.Ε.Μ.Ε. – Σωματείο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος, ΕΓΕ – Ένωση Γραφιστών Ελλάδος, EEL – Ελληνική Εταιρεία Logistics, ΕΕΒΨ – Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους και ΣΕΚ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης.
Χορηγοί Έντυπης Επικοινωνίας: «AllPack Hellas», «Οινολογία», «Φρουτονέα», «Η Τυπογραφία», «Αγροτικά Θέματα», «Οινοπαραγωγή», «Agrenda», «Meat News», «Logistics & Management», «Ph. B Pharma & Health Business», «Μετάδοση Ισχύος» και «Ο Κόσμος του Super Market».
Και οι Χορηγοί Διαδικτυακής επικοινωνίας: Icap Group, Skywalker, Gaonline.gr, Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, Olivenews.gr και Foodrink World.
Το αναλυτικό πρόγραμμα της Έκθεσης (κατόψεις αιθουσών, δήλωση συμμετοχής, χρήσιμες πληροφορίες, κτλ) θα αποσταλεί ηλεκτρονικά σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Για το έντυπο πρόγραμμα μας και για Δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στους Οργανωτές στα τηλ: 210/8056205, 207 στο e-mail: info3ek@otenet.gr 

Η σημαντικότερη ευκαιρία προβολής της εταιρείας σας έφτασε στην μεγαλύτερη και μοναδική Έκθεση Συσκευασίας στην χώρα μας.
Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο βαθμό από αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση.

3ΕΚ - 2017 Exhibitions