pic

Πολιτική Απορρήτου GDPR

Παρακάτω διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου & τους όρους και τις προϋθέσεις καθώς και τις διαδικασίες τήρησης του νόμου περί της φύλαξης & διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  1. Σε ποια σημεια συλλεγουμε δεδομενα σας
  2. Ποια στοιχεια σας μας παρεχετε
  3. Πως χρησιμοποιουμε τα στοιχεια σας
  4. Αλλα στοιχεια που εχουν συνδεθει με το λογαριασμο σας
  5. Συστημικα μηνυματα
  6. Ειδοποιησεις
  7. Μηνυματα marketing και Ενημερωσεις
  8. Διαφημιση
  9. Διατηρηση πληροφοριων
  10. Που αποθηκευουμε τα δεδομενα σας
  11. Επεξεργασια
  12. Ασφαλεια
  13. Τα δικαιωματα σας
  14. Αναθεωρησεις
  15. Cookies
  16. Επικοινωνια

Η 3EK – ΠΕΤΡΟΣ Χ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. και το syskevasia-expo.gr σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα κάθε επισκέπτη. Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα ή εφαρμογή του syskevasia-expo.gr (www.syskevasia-expo.gr και τις εφαρμογές για κινητές συσκευές τηλέφωνα ή tablet σε iOS, Android και Windows Phone – συνολικά αναφερόμενα ως syskevasia-expo.gr), δεσμεύεστε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά το παρόν κείμενο, το οποίο θα ονομάσουμε για συντομία «Πολιτική δεδομένων», και ότι έχετε συμφωνήσει με αυτό. Σε κάποιες περιπτώσεις θα σας προτρέπουμε να συμφωνήσετε με την «Πολιτική δεδομένων» σε σημεία ενδιαφέροντος όπως είναι τα σημεία συλλογής προσωπικών δεδομένων.

Παρακάτω θα σας εξηγήσουμε με σαφήνεια τα σημεία, τις διαδικασίες και τον σκοπό συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων, πώς τα επεξεργαζόμαστε, πώς τα προστατεύουμε και ποια είναι τα δικαιώματά σας.

  1. Σε ποια σημεία συλλέγουμε δεδομένα σας

Η λήψη των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται αφού προηγουμένως έχετε εγγράφως συναινέσει για αυτό. Το syskevasia-expo.gr δεν μεταβιβάζει τα στοιχεία αυτά σε τρίτους.

Τα σημεία στα οποία γίνεται η συλλογή των δεδομένων σας είναι:

  • Κατά την εγγραφή σας, ως χρήστες ή πελάτες μας, για τη χρήση υπηρεσιών μας δωρεάν ή μετά από πληρωμή.
  • Κατά την εγγραφή σας για τη λήψη των ενημερωτικών μας e-mail.
  • Κατά την επικοινωνία σας με το τηλεφωνικό μας κέντρο για την καταχώριση μιας συνεργασίας στα μέσα του syskevasia-expo.gr.
  • Κατά την επικοινωνία σας στην υποστήριξη (support@syskevasia-expo.gr ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο) για λήψη βοήθειας.
  1. Ποια στοιχεία μας παρέχετε
  • Σύμφωνα με τους όρους χρήσης θα σας ζητήσουμε για την εγγραφή σας να μας παρέχετε μια διεύθυνση email η οποία θα χρειαστεί να πιστοποιηθεί.
  • Στοιχεία login του λογαριασμού σας, όπως όνομα χρήστη και κωδικοί πρόσβασης, συνθηματικά κωδικών εισόδου και παρεμφερείς πληροφορίες ασφαλείας.
  • Στοιχεία πληρωμής, όπως αριθμός πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
  • Πιθανόν να σας ζητηθούν επιπλέον στοιχεία όπως ΑΦΜ, διεύθυνση,  επαγγελματική ιδιότητα για παροχή τιμολογίου. Μπορείτε οποτεδήποτε να ζητήσετε τη διαγραφή των στοιχείων σας.
  • Προαιρετικά μπορείτε να μας δώσετε πληροφορίες για το όνομά σας, την ηλικία σας, το φύλο σας και την επαγγελματική σας ιδιότητα, καθώς και την περιοχή στην οποία διαμένετε, τα οποία τα χρησιμοποιούμε για να σας εμφανίσουμε στοχευμένες ενημερώσεις και προωθητικές ενέργειες του syskevasia-expo.gr ή/και συνεργατών της, που πιθανόν να σας αφορούν. Μπορείτε οποτεδήποτε να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων.
  • Για να κάνετε χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών χάρτη θα σας ζητήσουμε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία εντοπισμού της θέσης σας και να έχουμε πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα τοποθεσία σας. Μπορείτε να αναιρέσετε τη συγκατάθεσή σας όποτε επιθυμείτε.
  1. Πως χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας
  • Επικοινωνούμε μαζί σας με αυτοματοποιημένα μηνύματα που αφορούν θέματα του λογαριασμού σας (π.χ. αν η συνδρομή σας λήγει, κτλ) Τα μηνύματα αυτά τα λαμβάνετε για όσο διάστημα έχετε ενεργό λογαριασμό σας σε εμάς, θεωρούνται απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων και δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν.
  • Σας αποστέλλουμε ενημερωτικά μηνύματα, μέσω email ή/και sms, με προσφορές του syskevasia-expo.gr  ή/και συνεργατών μας. Σας στέλνουμε επίσης τα νέα μας ή θέματα που σας αφορούν. Μπορείτε να διακόψετε τη λήψη των μηνυμάτων αυτών όποτε επιθυμείτε.
  • Σας στέλνουμε Ειδοποιήσεις τις οποίες έχετε οι ίδιοι ενεργοποιήσει και αφορούν αναζητήσεις που έχετε αποθηκεύσει και σας ενδιαφέρουν. Τα στοιχεία που διατηρούμε για τις αποθηκευμένες αναζητήσεις σας είναι τα φίλτρα που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να τις διαγράψετε, να αλλάξετε τη συχνότητα λήψης ή να τις διακόψετε όποτε επιθυμείτε.
  1. Άλλα στοιχεία που έχουν συνδεθεί με το λογαριασμό σας.

Ερωτηματολόγια / Διαγωνισμοί

Πιθανόν να σας ζητήσουμε να απαντήσετε προαιρετικά σε ερωτηματολόγια, με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών μας. Η συμμετοχή σας σε αυτά μπορεί να συνοδεύεται από κάποιο έπαθλο.
Στη περίπτωση συνεργασίας με τρίτους για διεξαγωγή διαγωνισμού, θα υπάρχουν σαφείς όροι της χρήσης των δεδομένων που θα μας δώσετε και με τους οποίους θα πρέπει να συμφωνήσετε πριν την συμμετοχή σας στον εκάστοτε τέτοιο διαγωνισμό, στους οποίους θα σας ζητηθεί εκ νέου συναίνεση.

Συναλλαγές

Διατηρούμε το ιστορικό των συναλλαγών σας όπως επιβάλλει η τρέχουσα νομοθεσία.

Βοήθεια

Διατηρούμε το ιστορικό της παροχής βοήθειας προς εσάς μέσω του support@syskevasia-expo.gr.

Σκοπός μας, η καλύτερη εξυπηρέτησή σας καθώς έχουμε πλήρη εικόνα του προβλήματος που αντιμετωπίζετε, οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνήσετε μαζί μας.

  • Την αναζήτηση κοινών προβλημάτων μεταξύ χρηστών / πελατών, για τη αποτελεσματικότερη και γρηγορότερη αντιμετώπισή τους.
  • Την ενημέρωση της βάσης των ερωτοαπαντήσεων που βοηθούν άλλους χρήστες με παρόμοια προβλήματα.

Στοιχεία συσκευών / σύνδεσης

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στοιχεία όπως την IP σας, το λογισμικό που χρησιμοποιείτε, τη συσκευή σύνδεσής σας καθώς και ποια διαδρομή πλοήγησης ακολουθείτε στις ιστοσελίδες μας ή τις εφαρμογές μας. Για να το πετύχουμε αυτό χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνολογίες, πχ με τη χρήση μικρών αρχείων cookies ή μέσα από τρίτες πλατφόρμες. Οι τρίτες πλατφόρμες αυτές συμπεριλαμβάνουν την Google αλλά δεν περιορίζονται μόνο σε αυτές.
Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές ώστε

  • Να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, σχεδιάζοντας την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες χρήσης.
  • Για να προβάλλουμε τα κατάλληλα εμπορικά μηνύματα του syskevasia-expo.gr ή/και των συνεργατών της, που ταιριάζουν στις ανάγκες χρήσης σας.
  1. Συστημικά μηνύματα

Το syskevasia-expo.gr σας στέλνει μηνύματα που αφορούν αποκλειστικά το λογαριασμό σας. Τα μηνύματα αυτά μπορεί να αφορούν ανάκτηση ενημέρωση για λήξη συνδρομής κτλ.

Δεν μπορεί να γίνει διακοπή της λήψης των μηνυμάτων αυτών, παρά μόνο με τη απενεργοποίηση ή τη διαγραφή του λογαριασμού σας.

  1. Ειδοποιήσεις

To syskevasia-expo.gr θα σας στέλνει μηνύματα που έχετε ζητήσει μέσα από την φόρμα επικοινωνίας όπως εσείς το έχετε ορίσει. Μπορείτε να διακόψετε τη λήψη των μηνυμάτων αυτών μεμονωμένα ή και στο σύνολό τους.

Διακοπή μπορείτε να κάvετε

Η διακοπή των ειδοποιήσεων δεν σημαίνει και διακοπή των marketing μηνυμάτων ή των συστημικών μηνυμάτων που αφορούν τον λογαριασμό σας.

  1. Μηνύματα marketing / Ενημερώσεις

To syskevasia-expo.gr θα ζητήσει την άδεια σας για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων με θεματολογία ποικίλου ενδιαφέροντος, προσφορές, διαγωνισμούς για λογαριασμό της ή/και συνεργατών της, χωρίς όμως να τους παρέχει τα δεδομένα αυτά για δική τους χρήση. Μπορείτε να αρνηθείτε ή να διακόψετε τη λήψη αυτών των μηνυμάτων όποτε επιθυμείτε.

Διακοπή μπορείτε να κάvετε

  • Μέσω του support@syskevasia-expo.gr, με αίτημα τη διαγραφή σας από το σχετικό κατάλογο παραληπτών ενημερωτικών e-mail.

Η διακοπή των marketing μηνυμάτων δεν σημαίνει και διακοπή των συστημικών μηνυμάτων που αφορούν τον λογαριασμό σας, ή των ειδοποιήσεων που έχετε επιλέξει να λαμβάνετε

  1. Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στα μέσα του syskevasia-expo.gr προβάλλονται σε εσάς διαφημιστικά banners από τα συνεργαζόμενα με εμάς δίκτυα προβολής διαφημίσεων (π.χ Google)

Τα banners αυτά μπορεί να σχετίζονται με πληροφορίες που έχουμε αποθηκεύσει στο πρόγραμμα πλοήγησής σας, με τη χρήση μικρών αρχείων cookies, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο syskevasia-expo.gr. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αφορούν για παράδειγμα ποιες ενότητες επισκεφθήκατε, κάποια προηγούμενη αναζήτησή σας κτλ.

  1. Διατήρηση πληροφοριών

Διατηρούμε τις πληροφορίες σας στη βάση μας για όσο διάστημα έχετε ενεργό λογαριασμό σε εμάς και για όσο καιρό είναι απαραίτητο να σας παρέχουμε υπηρεσίες εξυπηρέτησης πχ. Να ζητήσετε βοήθεια από το support@syskevasia-expo.gr.

Για λόγους ασφαλείας ή άλλους νομικούς λόγους θα χρειαστεί να διατηρήσουμε κάποια στοιχεία που έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας όπως τηλέφωνα ή e-mail και μετά τη διαγραφή τους. Για την οριστική διαγραφή των στοιχείων αυτών από τον λογαριασμό σας επικοινωνήστε με το support@syskevasia-expo.gr.

  1. Που αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας

Η αποθήκευση των δεδομένων σας γίνεται σε ασφαλή υπολογιστικά περιβάλλοντα τα οποία, λαμβάνοντας υπ’όψιν όλες τις σύγχρονες πρακτικές ασφαλείας.

Δεν αποθηκεύονται καθόλου και σε καμία μορφή στοιχεία πιστωτικών καρτών.

  1. Επεξεργασία

Το syskevasia-expo.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να κάνει χρήση στοιχείων που συνδέονται με το λογαριασμό σας (π.χ. παρουσίαση πελάτη) κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν, για στατιστικούς, ερευνητικούς ή και διαφημιστικούς σκοπούς.

Η επεξεργασία των δεδομένων, μετά τη διαδικασία αποσύνδεσης τους από τα φυσικά πρόσωπα, μπορεί να γίνει και από τρίτους για την εκπλήρωση των παραπάνω σκοπών.

  1. Ασφάλεια

Το syskevasia-expo.gr αναλαμβάνει την ευθύνη να αποθηκεύσει, να διατηρήσει και να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες ασφαλείας σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Το syskevasia-expo.gr εγγυάται επίσης τη συμμόρφωση των συνεργατών της για την ορθή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμεύεται να μην τα διατηρήσει ή επεξεργαστεί μετά το αίτημα διαγραφής τους εκτός εάν αυτό αντιτίθεται σε ισχύουσα νομοθεσία.

  1. Τα δικαιώματά σας
  • Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Μετά από αίτημά σας στο support@syskevasia-expo.gr θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
  • Έχετε δικαίωμα να επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας δεδομένα (διόρθωση, συμπλήρωση). Μπορείτε να τα επεξεργαστείτε με στέλνοντας σχετικό αίτημα μέσω του support@syskevasia-expo.gr
  • Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, στέλνοντας σχετικό αίτημα στο support@syskevasia-expo.gr. Ορισμένα από τα προσωπικά σας δεδομένα έχουμε υποχρέωση να τα διατηρήσουμε για κάποια χρονική περίοδο επειδή τα δεδομένα αυτά απαιτούνται για εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεών μας απέναντί σας ή λόγω νομικών απαιτήσεων.
  • Έχετε δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσή σας για λήψη ενημερώσεων με σύνδεσή σας στο αποστέλλοντας σχετικό αίτημα για διαγραφή από τον κατάλογο παραληπτών επικοινωνίας marketing μέσω του support@syskevasia-expo.gr.
  1. Αναθεωρήσεις

Το syskevasia-expo.gr διατηρεί το δικαίωμα της τροποποίησης της παρούσας, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση αλλαγών, οφείλει να καταγραφεί η ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησής της στην παρούσα δήλωση. Η επικαιροποιημένη Πολιτική δεδομένων θα ισχύει από την ημερομηνία αυτή. Σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε συχνά την παρούσα δήλωση για ενημέρωσή σας. Η παρούσα δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά την 30/10/2018.

  1. Cookies

Μπορούμε να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών μας μέσω cookies, αρχείων, δηλαδή, καταγραφής διακομιστή Internet, tracking pixels ή web beacons και παρόμοιων τεχνολογιών. Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που τοποθετείται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, που μας επιτρέπει να αναγνωρίζουμε τον υπολογιστή/τη συσκευή σας, να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις και τις ρυθμίσεις σας, να βελτιώνουμε την εμπειρία σας ως χρήστη προσφέροντας περιεχόμενο σχετικό με τα ενδιαφέροντά σας, πραγματοποιώντας αναζητήσεις και αναλύσεις δεδομένων και βοηθώντας στις διοικητικές λειτουργίες ασφαλείας. Ένας διακομιστής αρχείων καταγραφής διαδικτύου (server log) είναι ένα αρχείο όπου αποθηκεύεται η δραστηριότητα κάθε ιστότοπου. Οι διακομιστές αρχείων καταγραφής διαδικτύου χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό της χρήσης και την παροχή ασφάλειας. Ένα tracking pixel ή web beacon ή ως GIF, είναι μια ηλεκτρονική ετικέτα με ένα μοναδικό αναγνωριστικό που ενσωματώνεται σε ιστοσελίδες, σε διαφημίσεις στο διαδίκτυο ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Τα tracking pixels έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν πληροφορίες χρήσης, όπως εμφανίσεις ή “κλικ” (impressions) διαφημίσεων, να μετράνε τη δημοτικότητα των Υπηρεσιών και τη σχετική διαφήμιση και να έχουν πρόσβαση σε cookies του χρήστη.

Χρησιμοποιούμε τρίτα μέρη για να μας βοηθήσουν στη διαφήμιση, την παρακολούθηση συγκεντρωτικών ή/και απο-προσδιορισμένων στατιστικών χρήσης του ιστότοπου και την παροχή υπηρεσιών κοινής χρήσης περιεχομένου για την υποστήριξη των Υπηρεσιών. Αυτά τα τρίτα μέρη μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για τη συλλογή παρόμοιων πληροφοριών σχετικά με τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς.

Για παράδειγμα, τα cookies μπορεί να αντικατοπτρίζουν συγκεντρωτικά ή/και απο-προσδιορισμένα στατιστικά χρήσης του ιστότοπου τα οποία συνδέονται ή προέρχονται από στοιχεία τα οποία υποβάλατε οικειοθελώς σε εμάς, π.χ. μια κρυφτογραφημένη εκδοχή του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, την οποία ενδέχεται να μοιραζόμαστε με παρόχους υπηρεσιών, μόνο σε μη αναγνώσιμη μορφή. Δεν ελέγχουμε αυτές τις τεχνολογίες τρίτων και η χρήση τους διέπεται από τις πολιτικές απορρήτου των εν λόγω μερών.

 

  1. Επικοινωνία

Αν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με τη διαχείριση ή την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς ή αν επιθυμείτε να τροποποιήσετε ή να εξασκήσετε οποιαδήποτε από τα δικαιώματά σας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@syskevasia-expo.gr

Yπεύθυνος Προσωπικών Δεδομένων (DPO)

IT Manager 3ΕΚ – ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Τελευταία Ενημέρωση: 24/102019