ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τις άκρως επιτυχημένες διοργανώσεις των Εκθέσεων Syskevasia 18 και Plastica 18 που έλαβαν χώρα στο Athens Metropolitan Expo τον Οκτώβριο του 2018 και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον 330 εκθετών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και των 17.000 εμπορικών επισκεπτών αντιστοίχως σας ανακοινώνουμε ότι στις 2-5 Οκτωβρίου του 2020 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο αλλά σε ξεχωριστές αίθουσες θα πραγματοποιηθούν οι εξής Εκθέσεις:

  1. Syskevasia 2020, 17η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics
  2. Plastica 2020, 11η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών και Ανακύκλωσης, καθώς και η
  3. Chem 2020, 11η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου + EcoLink20 Επεξεργασία Νερού & Αποβλήτων, ταυτόχρονα με την Health Lab 2020, 2η Έκθεση Εργαστηριακού Εξοπλισμού & Τεχνολογίας Υγείας & ΒιοΕπιστημών, οι οποίες όμως θα διεξαχθούν 2-4 Οκτωβρίου μαζί στο Athens Metropolitan Expo.

Οι Εκθέσεις θα καλύψουν και τα 4 Halls του εκθεσιακού κέντρου και αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 350 εκθέτες και να την επισκεφθούν άνω των 18.000 εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και από όλους τους σχετικούς τομείς ενδιαφέροντος της κάθε έκθεσης.

Επίσης, κατά την διάρκεια των εκθέσεων και συγκεκριμένα στα πλαίσια της Syskevasia 20 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το 1ο Printing Show (1η Έκθεση Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων) η οποία θα αφορά όλες τις εταιρείες από τον ευρύτερο χώρο των γραφικών τεχνών, των εκτυπώσεων, της επιγραφής, της προβολής και της επικοινωνίας.

Για άλλη μια φορά κατά την διάρκεια των εκθέσεων και σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες  και ομιλίες τόσο από τους φορείς και τα μέσα επικοινωνίας που θα στηρίξουν και θα προβάλλουν τις εκθέσεις, όσο και από τις συμμετέχουσες εταιρείες που θα εκφράσουν το ενδιαφέρον.

Επιπλέον, για 2η φορά θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων εμπορικών επισκεπτών “hosted buyers program” για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις με εξαγωγικό χαρακτήρα ώστε με την βοήθεια και τον συντονισμό μας να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους αγοραστές που θα ενδιαφερθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Εδώ και 33 χρόνια με συνέπεια, επαγγελματισμό και όρεξη προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για εκθέτες και επισκέπτες και το ίδιο αναμένεται να γίνει και για το 2020 ώστε να καλυφτεί και αυτό το μεγάλο εκθεσιακό γεγονός με απόλυτη επιτυχία για ακόμη μία φορά.

Τέλος, εμείς οι Οργανωτές σας ανακοινώνουμε ότι όποια εταιρεία ενδιαφέρεται για προβολή στις εκθέσεις μας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να λάβει το τελικό μας πρόγραμμα (έντυπα, κατόψεις κ.α) και να κλείσει εγκαίρως θέση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για ότι χρειαστείτε στα τηλ: 210/8056205,7 fax:210/8056209,

email
info3ek@otenet.gr

Websites:
www.syskevasia-expo.gr
www.plastica-expo.gr
www.chem-ecolink.gr

Αθήνα 2019

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή των εμπορικών Εκθέσεων Syskevasia Plastica, Chem, EcoLink & Health Lab στο Athens Metropolitan Expo τον Οκτώβριο του 2020.  

Οι εκθέσεις που αποτελούν θεσμό για τους κλάδους της συσκευασίας, των πλαστικών, της χημείας, του περιβάλλοντος και των ιατρικών εργαστηρίων αναμένεται να έχουν περίπου 450 εκθέτες και να προσελκύσουν πάνω από 20.000 εμπορικούς επισκέπτες από Ελλάδα και Εξωτερικό,  καλύπτοντας και τις 4 Αίθουσες του Metropolitan.

Στον ίδιο εκθεσιακό χώρο, σε διαφορετικές αίθουσες οι εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με ενδιαφερόμενους πελάτες, να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Κάθε Έκθεση είναι μοναδική, καθώς έχει το δικό της σύνθημα:

02 – 05 Οκτωβρίου

  • Η Συσκευασία στα καλύτερά της – Syskevasia 20: 17Η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics | Halls 2 & 3
  • Προηγμένη Τεχνολογία – Plastica 20: 11Η Διεθνής Έκθεση Πλαστικών, Μηχανημάτων, Καλουπιών & Ανακύκλωσης | Hall 4

02 – 04 Οκτωβρίου

  • Έρευνα και Ανάπτυξη – Chem 20: 11Η Έκθεση Χημικών, Εξοπλισμού & Ποιοτικού Ελέγχου EcoLink 20: Έκθεση Επεξεργασίας Νερού & Αποβλήτων | Hall 1
  • Θεμέλιο Ιατρικής – Health Lab 20: 2Η Έκθεση Εργαστηριακού Εξοπλισμού, Τεχνολογίας Υγείας & Βιοεπιστημών | Hall 1

1st Printing Show – Παράλληλες Εκδηλώσεις

Για πρώτη φορά εμβόλιμα στις αίθουσες της Syskevasia & Plastica θα διεξαχθεί η 1Η Παρουσίαση Γραφικών Τεχνών & Εκτυπώσεων. Έχουμε οργανώσει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σκοπό οι εταιρείες να προβάλουν προϊόντα, υπηρεσίες και βέλτιστες λύσεις για τον χώρο των εκτυπώσεων, γραφικών τεχνών, επιγραφής, προβολής και επικοινωνίας.

Κατά τη διάρκεια των Εκθέσεων σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, ημερίδες, ομιλίες από επιστημονικούς φορείς, συλλόγους, ομοσπονδίες  και εκπροσώπους του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κλάδου.

Καταξιωμένοι επαγγελματίες και εξειδικευμένοι εκπρόσωποι φορέων θα δώσουν δυναμικά το παρών στηρίζοντας τις συμμετέχουσες εταιρείες.

Hosted Buyers Program

Για 2η φορά θα εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας επισκεπτών – αγοραστών από το εξωτερικό για τις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις εκθέσεις Syskevasia & Plastica και ασκούν εξαγωγές και για όσες  ενδιαφέρονται να αναπτύξουν και να επεκταθούν στην εκτός συνόρων αγορά. Κύριος στόχος είναι να καλλιεργήσουμε το κατάλληλο έδαφος ώστε οι επιχειρήσεις να έρθουν σε άμεση επαφή με υποψήφιους αγοραστές, που θα εκφράσουν ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

3ΕΚ – 34 Χρόνια Επιτυχίας & Καινοτομίας

H εταιρεία 3EK συμπληρώνει 34 χρόνια επιτυχίας στην διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και συνεχίζει δυναμικά θέτοντας ως προτεραιότητες την κατανόηση των αναγκών του πελάτη, την άμεση επαφή και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση.

Βασικό μας μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η αύξηση της εμπορικής δραστηριότητας και της κινητικότητας στην αγορά. Οι Εκθέσεις μας έχουν γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, καθώς οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ανέπτυξαν το πελατολόγιό τους και εξέλιξαν τα προϊόντα τους. Τον Οκτώβριο του 2018 στις Εκθέσεις Syskevasia & Plastica, που έγιναν στο Athens Metropolitan Expo,  συμμετείχαν 330 εκθέτες από Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ καταγράψαμε 17.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Με σύνθημά μας την Ανάπτυξη, το 2020 οι εκθέσεις μας αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, καθώς ήδη έχει γίνει κράτηση – επιβεβαίωση από ένα μεγάλο ποσοστό εκθετών.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενημερώνουμε ότι όποια εταιρεία ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, ώστε να ενημερωθεί  αναλυτικά για πρόγραμμά μας. Τονίζουμε ότι λόγω αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και αρχαιότητας στις κρατήσεις των περιπτέρων.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε αναλυτικά για: